לןגן

סברינה אישית של רונית פרץ

מאת: רונית פרץ, פורסם: 25/01/2018 | 02:01
סברינה אישית של רונית פרץ

תקציר המתכון: סברינה מיוחדת מרשימה וטעימה שתקצור ים של מחמאות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח אין צורך להפריד ביצים

  2. להוסיף את שאר המצרכים

  3. לשמן תבניות אישיות בספריי שמן

  4. למלא עד לגובה 3/4 מהתבנית

  5. לאפות כ 20 דקות ב 180 מעלות

  6. להשקות היטב כל סברינה בסירופ

  7. ולזלף מעל לקשט בדובדבן באהבה רונית פרץ