ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
200 גר' חמאה רכה בחום החדר
-
-
-
-
שתים ושלושת רבעי כוסות קמח תופח (כוסות מידה של 250 מ"ל)
-
ציפוי
-
-
150 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק. מקפיאים 1/4 מכמות הבצק בשקית,למשך 1/2 שעה . .
-
2
את יתרת הבצק משטחים בתבנית כולל השוליים. (לא לשמן את התבנית). לדקור את הבצק בקיסם שיניים (כדי שלא יתפח) .
-
3
לאפות כ- 15 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הריבה. .
-
4
להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרר אותו עם פומפיה גסה על הריבה..
-
5
מעל לפירורי הבצק לפזר אגוזים קצוצים - לא קלויים.
-
6
לאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות, אפייה רגילה - לא טורבו.
1
מערבבים את כל חומרי הבצק. מקפיאים 1/4 מכמות הבצק בשקית,למשך 1/2 שעה . .
2
את יתרת הבצק משטחים בתבנית כולל השוליים. (לא לשמן את התבנית). לדקור את הבצק בקיסם שיניים (כדי שלא יתפח) .
3
לאפות כ- 15 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הריבה. .
4
להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרר אותו עם פומפיה גסה על הריבה..
5
מעל לפירורי הבצק לפזר אגוזים קצוצים - לא קלויים.
6
לאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות, אפייה רגילה - לא טורבו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים