אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,536
צפיות

פאי ריבה עם אגוזים

המתכון של
פאי ריבה עם אגוזים

העוגה בהשראת המתכון של אריאלה גולדמן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתבנית פאי בקוטר 26
  • בצק
  • 200 גר' חמאה רכה בחום החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מי ברז
  • שתים ושלושת רבעי כוסות קמח תופח (כוסות מידה של 250 מ"ל)
  • ציפוי
  • 8 כפות גדושות ריבת תות
  • 150 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי הבצק. מקפיאים 1/4 מכמות הבצק בשקית,למשך 1/2 שעה . .


  • 2

    את יתרת הבצק משטחים בתבנית כולל השוליים. (לא לשמן את התבנית). לדקור את הבצק בקיסם שיניים (כדי שלא יתפח) .


  • 3

    לאפות כ- 15 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הריבה. .


  • 4

    להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרר אותו עם פומפיה גסה על הריבה..


  • 5

    מעל לפירורי הבצק לפזר אגוזים קצוצים - לא קלויים.


  • 6

    לאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות, אפייה רגילה - לא טורבו.


1

מערבבים את כל חומרי הבצק. מקפיאים 1/4 מכמות הבצק בשקית,למשך 1/2 שעה . .


2

את יתרת הבצק משטחים בתבנית כולל השוליים. (לא לשמן את התבנית). לדקור את הבצק בקיסם שיניים (כדי שלא יתפח) .


3

לאפות כ- 15 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הריבה. .


4

להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרר אותו עם פומפיה גסה על הריבה..


5

מעל לפירורי הבצק לפזר אגוזים קצוצים - לא קלויים.


6

לאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות, אפייה רגילה - לא טורבו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים