הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד את הביצים להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב לערבב בקערה את החלמונים, השמן, ומיץ התפוזים ולהוסיף לקצף בזרם דק כשהמהירות נמוכה .
להוסיף את הקמח והאבקת אפיה והקוקוס לערבב עוד דקה .
להפסיק את המיקסר ולהמשיך לערבב בעדינות עד שאין גושים .
להעביר חצי מהתערובת לקערה שניה להוסיף לה את השוקולית לערבב טוב .
עכשיו להרכיב את העוגה .
בתבנית משומנת לשים כל פעם מתערובת אחרת קצת מהלבן וקצת מהחום לאפות 175 מעלות בערך 45 דקות עד שהקיסם יוצא יבש .