לןגן

פאי ריבה עם אגוזים

מאת: מירי גולני, פורסם: 19/01/2018 | 22:37
פאי ריבה עם אגוזים

תקציר המתכון: העוגה בהשראת המתכון של אריאלה גולדמן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק. מקפיאים 1/4 מכמות הבצק בשקית,למשך 1/2 שעה .

  2. את יתרת הבצק משטחים בתבנית כולל השוליים. (לא לשמן את התבנית). לדקור את הבצק בקיסם שיניים (כדי שלא יתפח)

  3. לאפות כ- 15 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הריבה.

  4. להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרר אותו עם פומפיה גסה על הריבה.

  5. מעל לפירורי הבצק לפזר אגוזים קצוצים - לא קלויים

  6. לאפות כ- 40 דקות ב- 180 מעלות, אפייה רגילה - לא טורבו