1) מפרידים את העוגיות ו מגרדים את הקרם שבאמצע טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק .
2
2)שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד.
3
3)מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה.
4
4) שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד.
5
5)שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה נוטלה ומקשקשים עם כפית אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה ומקררים.
6
6)אופן ההכנת הגנאש .
7
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את הנוטלה , מערבבים עד לקבלת גנאש חלק , שופכים על העוגה ומפזרים שבבי איגוזי לוז בסוכרים מכניסים לקירור להתייצבות .
8
בהצלחה.
1
1) מפרידים את העוגיות ו מגרדים את הקרם שבאמצע טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק .
2
2)שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד.
3
3)מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה.
4
4) שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד.
5
5)שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה נוטלה ומקשקשים עם כפית אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה ומקררים.
6
6)אופן ההכנת הגנאש .
7
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את הנוטלה , מערבבים עד לקבלת גנאש חלק , שופכים על העוגה ומפזרים שבבי איגוזי לוז בסוכרים מכניסים לקירור להתייצבות .