1) מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
3
2) מורידים את מהירות במיקסר ומוסיפים את החלמונים ושמן ואת הקמח בהדרגה עד לאיחוד , שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ35 דקות ובודקים עם קסם אם יוצאה יבש.
4
3) עושים אותה פעולה גם עם הטורט הקטן ושופכים לתבנית בקוטר 18 ס"מ ואופים גם 35 דק.
5
4) מקררים את העוגות ו חותכים אותם לשלוש חלקים.
6
.
7
5) אופן ההכנת הקרם.
8
שופכים למיקסר את השמנות, פודינג וחלב ומקציפים עד לקבלת קצף יציב .
9
6) מורחים בנדיבות על חלק אחד ו מפזרים אגוזי מלך ושוב מכסים עם עוד שכבת של טורט ושוב מורחים שוב מפזרים ושוב מכסים וככה גם עם הטורט הקטן.
10
7)לשים את הבצק סוכר הלבן ומרדדים לעובי של חצי ס"מ משטחים על העוגה וחותכים את העודף מקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול 🍼👕.
11
אפשר להכין את כל הכמות ופשוט לשפוך חלק מהבלילה בתבנית 26 וחלק השני בתבנית 18.
12
אבל אני עשיתי כל אחד בנפרד תעשו מה שבא לכם.
1
.
2
1) מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
3
2) מורידים את מהירות במיקסר ומוסיפים את החלמונים ושמן ואת הקמח בהדרגה עד לאיחוד , שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 26 מרופדת בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ35 דקות ובודקים עם קסם אם יוצאה יבש.
4
3) עושים אותה פעולה גם עם הטורט הקטן ושופכים לתבנית בקוטר 18 ס"מ ואופים גם 35 דק.
5
4) מקררים את העוגות ו חותכים אותם לשלוש חלקים.
6
.
7
5) אופן ההכנת הקרם.
8
שופכים למיקסר את השמנות, פודינג וחלב ומקציפים עד לקבלת קצף יציב .
9
6) מורחים בנדיבות על חלק אחד ו מפזרים אגוזי מלך ושוב מכסים עם עוד שכבת של טורט ושוב מורחים שוב מפזרים ושוב מכסים וככה גם עם הטורט הקטן.
10
7)לשים את הבצק סוכר הלבן ומרדדים לעובי של חצי ס"מ משטחים על העוגה וחותכים את העודף מקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול 🍼👕.
11
אפשר להכין את כל הכמות ופשוט לשפוך חלק מהבלילה בתבנית 26 וחלק השני בתבנית 18.