לןגן

עוגת גבינת נפוליאון עם נוטלה על תחתית פירורי עוגיות אוראו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/01/2018 | 05:14
עוגת גבינת נפוליאון עם נוטלה על תחתית פירורי עוגיות אוראו

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מפרידים את העוגיות ו מגרדים את הקרם שבאמצע טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק

  2. 2)שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד

  3. 3)מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה

  4. 4) שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד

  5. 5)שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה נוטלה ומקשקשים עם כפית אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה ומקררים

  6. 6)אופן ההכנת הגנאש

  7. שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את הנוטלה , מערבבים עד לקבלת גנאש חלק , שופכים על העוגה ומפזרים שבבי איגוזי לוז בסוכרים מכניסים לקירור להתייצבות

  8. בהצלחה