הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את הביצים {בלי להפריד} עם הסוכר {להוסיף בהדרגה} בערך 7-8 דקות עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר..
לאחר ההקצפה להוסיף בקיפולים את הקמח, אבקת האפיה ותמצית הוניל..
לשטח על תבנית עם נייר אפיה משומן ולאפות על 200-180 מעלות למשך 6 דקות..
להקציף את כל חומרי המלית יחד..
שהרולדה מתקררת למרוח את המלית ולגלגל..
לצפות גם מבחוץ במלית שנשארה ולסדר פירות מעל!.
בהצלחה! =).