לןגן

רולדה - קצפת ותותים

מאת: פיבי רוקח, פורסם: 18/12/2017 | 23:32
רולדה - קצפת ותותים

תקציר המתכון: הכי קל והכי מרשים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרולדה

למלית

לקישוט

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים {בלי להפריד} עם הסוכר {להוסיף בהדרגה} בערך 7-8 דקות עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.

  2. לאחר ההקצפה להוסיף בקיפולים את הקמח, אבקת האפיה ותמצית הוניל.

  3. לשטח על תבנית עם נייר אפיה משומן ולאפות על 200-180 מעלות למשך 6 דקות.

  4. להקציף את כל חומרי המלית יחד.

  5. שהרולדה מתקררת למרוח את המלית ולגלגל.

  6. לצפות גם מבחוץ במלית שנשארה ולסדר פירות מעל!

  7. בהצלחה! =)