תקציר המתכון: הכי קל והכי מרשים!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את הביצים {בלי להפריד} עם הסוכר {להוסיף בהדרגה} בערך 7-8 דקות עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
לאחר ההקצפה להוסיף בקיפולים את הקמח, אבקת האפיה ותמצית הוניל.
לשטח על תבנית עם נייר אפיה משומן ולאפות על 200-180 מעלות למשך 6 דקות.
להקציף את כל חומרי המלית יחד.
שהרולדה מתקררת למרוח את המלית ולגלגל.
לצפות גם מבחוץ במלית שנשארה ולסדר פירות מעל!
בהצלחה! =)