ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
1 וחצי כוסות סוכר כוס חד פעמי 200 מ"ל
-
-
-
-
-
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
1 שרוול פתי בר מריר או רגיל
-
-
-
-
-
-
-
עם 2 כפות אינסטנט פודינג ו2 כפות אבקת סוכר
-
לקישוט להשאיר כמה פיקאנים
אופן ההכנה
-
1
להכין את התחתית .
-
2
לטחון את הפתי בר ואת הפיקאנים לערבב עם החמאה .
-
3
לשים בתבנית נייר אפיה ולשים את התערובת ולהדק.
-
4
לרפד את התבנית מסביב עם נייר אפיה .
-
5
להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקצף לא חזק .
-
6
בקערה נפרדת .
-
7
לערבב חלמונים עם הסוכר להוסיף גבינה שמנת קונפלור והאינטנט וגרידת לימון לערבב היטב שלא יהיו גושים .
-
8
להוסיף את החלבונים להוסיף לאט כל פעם ולקפל .
-
9
לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית עם מים בתחתית התנור .
-
10
להוסיף את הבלילה לתבנית להכניס לתנור ולאפות 10 דקות להוריד את החום ל150 מעלות ולאפות שעה בלי לפתוח את התנור לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור .
-
11
להוציא לקרר היטב להכניס למקרר שתתקרר .
-
12
להכין קצפת למרוח על העוגה ולקט עם פיקאנים .
1
להכין את התחתית .
2
לטחון את הפתי בר ואת הפיקאנים לערבב עם החמאה .
3
לשים בתבנית נייר אפיה ולשים את התערובת ולהדק.
4
לרפד את התבנית מסביב עם נייר אפיה .
5
להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקצף לא חזק .
6
בקערה נפרדת .
7
לערבב חלמונים עם הסוכר להוסיף גבינה שמנת קונפלור והאינטנט וגרידת לימון לערבב היטב שלא יהיו גושים .
8
להוסיף את החלבונים להוסיף לאט כל פעם ולקפל .
9
לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית עם מים בתחתית התנור .
10
להוסיף את הבלילה לתבנית להכניס לתנור ולאפות 10 דקות להוריד את החום ל150 מעלות ולאפות שעה בלי לפתוח את התנור לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור .
11
להוציא לקרר היטב להכניס למקרר שתתקרר .
12
להכין קצפת למרוח על העוגה ולקט עם פיקאנים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים