לןגן

עוגת גבינה עם פיקאנים מסוכרים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/12/2017 | 21:42
עוגת גבינה עם פיקאנים מסוכרים

תקציר המתכון: טעם חלומי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את התחתית

  2. לטחון את הפתי בר ואת הפיקאנים לערבב עם החמאה

  3. לשים בתבנית נייר אפיה ולשים את התערובת ולהדק

  4. לרפד את התבנית מסביב עם נייר אפיה

  5. להקציף חלבונים עם קורט מלח עם כוס סוכר לקצף לא חזק

  6. בקערה נפרדת

  7. לערבב חלמונים עם הסוכר להוסיף גבינה שמנת קונפלור והאינטנט וגרידת לימון לערבב היטב שלא יהיו גושים

  8. להוסיף את החלבונים להוסיף לאט כל פעם ולקפל

  9. לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית עם מים בתחתית התנור

  10. להוסיף את הבלילה לתבנית להכניס לתנור ולאפות 10 דקות להוריד את החום ל150 מעלות ולאפות שעה בלי לפתוח את התנור לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור

  11. להוציא לקרר היטב להכניס למקרר שתתקרר

  12. להכין קצפת למרוח על העוגה ולקט עם פיקאנים