קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבסיס
לגרוס את הפתיבר לחתיכות גסות( לא לפירורים)
להמיס את החמאה עם 150 ג שוקולד מריר, הקקאו,
ושמנת מתוקה אחת.
לערבב יחד עם הפתיבר הגרוס.
להניח ולהדק על תבנית.
למלית
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט והחלב.
לאחר ההקצפה להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינה הלבנה , לערבב יחד.
להניח על הבסיס .
לגנאש
להמיס את יתרת השוקולד עם שליש מיכל שמנת מתוקה.
לשפוך על העוגה.
להקפיא לפחות שלוש שעות לפני הפריסה .
בתאבון ובהצלחה 🌹