בקערה נפרדת שמים את החמאה מומסת, ביצים, סוכר, חלב, תמצית וניל, התוספות. מערבבים לבלילה אחידה. שופכים חצי מתכולת קערת המרכיבים היבשים אל קערת המרכיבים הרטובים מערבבים עד להתאחדות המרכיבים. שופכים את מה שנשאר בקערת המרכיבים היבשים אל קערת המרכיבים הרטובים ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה. .
4
בעזרת כף יוצקים מהבלילה אל תבניות מאפינס אישיות. (יוצאים בין 12-15 מאפינס). (המאפינס תופחים ועולים באפייה) (עדיף להשתמש גם בתחתיות למאפינס כדי שלא ידבק לתבנית). .
5
(את המתכון הזה אפשר להכין גם עם קמח לבן במקום עם קמח קוסמין מלא ולהשתמש באותן הכמויות שבמתכון). .
בקערה נפרדת שמים את החמאה מומסת, ביצים, סוכר, חלב, תמצית וניל, התוספות. מערבבים לבלילה אחידה. שופכים חצי מתכולת קערת המרכיבים היבשים אל קערת המרכיבים הרטובים מערבבים עד להתאחדות המרכיבים. שופכים את מה שנשאר בקערת המרכיבים היבשים אל קערת המרכיבים הרטובים ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה. .
4
בעזרת כף יוצקים מהבלילה אל תבניות מאפינס אישיות. (יוצאים בין 12-15 מאפינס). (המאפינס תופחים ועולים באפייה) (עדיף להשתמש גם בתחתיות למאפינס כדי שלא ידבק לתבנית). .
5
(את המתכון הזה אפשר להכין גם עם קמח לבן במקום עם קמח קוסמין מלא ולהשתמש באותן הכמויות שבמתכון). .