את החלבונים להתחיל להקציף עם קורט מלח לדקה ולהוסיף בהדרגה 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב .
2
בקערה לערבב היטב את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר וסוכר וניל להוסיף שמן ולערבב טוב טוב להוסיף כוס מיץ תפוזים וגרדת תפוזים לערבב ולהוסיף את הקמח והקוקוס ולערבב עד היטב.
3
להוסיף בהדרגה לעיסה את חלבון הביצה שהקצפנו.
4
עד לאיחוד .
5
לחלק את העיסה ל 2 חלקים.
6
בקערה אחת להוסיף את הקקאו לאחר שערבבנו עם 1/4 כפית אבקת האפייה ולערבב.
7
לשמן תבנית מס 26 לצקת את העיסה בלי הקקאו ועל זה את העיסה עם הקקאו ועם שיפוד לעשות איקסים בתוך העיסה פעמיים.
8
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות בין 35 ל40 דקות או עד שמכניסים .
9
קיסם ויוצא יבש.
1
את החלבונים להתחיל להקציף עם קורט מלח לדקה ולהוסיף בהדרגה 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב .
2
בקערה לערבב היטב את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר וסוכר וניל להוסיף שמן ולערבב טוב טוב להוסיף כוס מיץ תפוזים וגרדת תפוזים לערבב ולהוסיף את הקמח והקוקוס ולערבב עד היטב.
3
להוסיף בהדרגה לעיסה את חלבון הביצה שהקצפנו.
4
עד לאיחוד .
5
לחלק את העיסה ל 2 חלקים.
6
בקערה אחת להוסיף את הקקאו לאחר שערבבנו עם 1/4 כפית אבקת האפייה ולערבב.
7
לשמן תבנית מס 26 לצקת את העיסה בלי הקקאו ועל זה את העיסה עם הקקאו ועם שיפוד לעשות איקסים בתוך העיסה פעמיים.
8
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות בין 35 ל40 דקות או עד שמכניסים .