עוגות שמרים הכנה רחל פישמן מתכון : מרים פישמן פחימה
5 כוסות קמח
1 חבילת מרגרינה
טמפרטורת החדר
כוס מים פושרים
2 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
כף משפר אפיה שומר על טריות המאפה ביום למחרת
או סט שמרים ומשפר אפיה קרים
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
1
במיקסר שמים את כל החומרים יחד לשים עד איחוד הבצק בערך 7 דקות או עד שהקערה נקייה העברנו לקערה לשים בידיים עוד 3 דקות מכסים בניילון את הקערה מעל לשים מגבת תפיחה עד הכפלת הנפח .
2
מחלקים 5 כדורים מרדדים על משטח עבודה כל כדור .
3
מורחים ממרח שוקולד מפזרים אגוזים קצוצים וקינמון .
4
לגבי המילוי אפשרי למרוח כל אשר אתם אוהבים ברולדות .
5
אפייה בתנור שחומם מראש 160 מעלות עד השחמה .
6
בהצלחה מרחל פישמן ♥️.
1
במיקסר שמים את כל החומרים יחד לשים עד איחוד הבצק בערך 7 דקות או עד שהקערה נקייה העברנו לקערה לשים בידיים עוד 3 דקות מכסים בניילון את הקערה מעל לשים מגבת תפיחה עד הכפלת הנפח .
2
מחלקים 5 כדורים מרדדים על משטח עבודה כל כדור .
3
מורחים ממרח שוקולד מפזרים אגוזים קצוצים וקינמון .
4
לגבי המילוי אפשרי למרוח כל אשר אתם אוהבים ברולדות .