ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
350 גר' ביסקוויטים פתי בר - שוקולד
-
1 קופסה פודינג אינסטנט בטעם שוקולד לבן (או בטעם וניל)
-
1 קופסה פודינג אינסטנט בטעם שוקולד בלגי מריר
-
3 קופסאות קצפת להקצפה 38%
-
1 וחצי כוסות חלב (פעמיים 3/4 כוס)
-
בערך 1/2 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים
-
אופן ההכנה
-
1
טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24..
-
2
מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על ביסקוויטים..
-
3
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם..
-
4
מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על הביסקוויטים. .
-
5
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם. .
-
6
מכניסים את התבנית למקפיא לשעה..
-
7
ממיסים 1 שמנת להקצפה עם השוקולד עד שנוצר קרם גאנאש. מניחים את הסיר להתקררות..
-
8
כשהגאנאש התקרר לשפוך אותו על העוגה. העוגה יכולה להישאר במקרר.. .
-
9
במידה ומשאירים אותה במקפיא. יש להוציא אותה מהמקפיא בבוקר של יום ההגשה (על מנת שלא תהיה קפואה).
1
טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24..
2
מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על ביסקוויטים..
3
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם..
4
מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על הביסקוויטים. .
5
מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם. .
6
מכניסים את התבנית למקפיא לשעה..
7
ממיסים 1 שמנת להקצפה עם השוקולד עד שנוצר קרם גאנאש. מניחים את הסיר להתקררות..
8
כשהגאנאש התקרר לשפוך אותו על העוגה. העוגה יכולה להישאר במקרר.. .
9
במידה ומשאירים אותה במקפיא. יש להוציא אותה מהמקפיא בבוקר של יום ההגשה (על מנת שלא תהיה קפואה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים