לןגן

עוגת מוס ביסקוויטים

מאת: מירי גולני, פורסם: 24/09/2017 | 10:50
עוגת מוס ביסקוויטים

תקציר המתכון: עוגה ללא אפייה, מושחתת וטעימה ברמות... בהשראת המתכון של זהבה מור

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24.

  2. מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על ביסקוויטים.

  3. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם.

  4. מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על הביסקוויטים.

  5. מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם.

  6. מכניסים את התבנית למקפיא לשעה.

  7. ממיסים 1 שמנת להקצפה עם השוקולד עד שנוצר קרם גאנאש. מניחים את הסיר להתקררות.

  8. כשהגאנאש התקרר לשפוך אותו על העוגה. העוגה יכולה להישאר במקרר..

  9. במידה ומשאירים אותה במקפיא. יש להוציא אותה מהמקפיא בבוקר של יום ההגשה (על מנת שלא תהיה קפואה)