להקציף את הביצים (ללא הפרדה) ברגע שזה מוקצף להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה וגבוהה להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף את הנוזלים, נס קפה ושמן לערבב מעט ולהוסיף את היבשים: טף, וקינמון לערב קלות ולהעביר לתבנית משומנת להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות ל-50 דקות.
1
להקציף את הביצים (ללא הפרדה) ברגע שזה מוקצף להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה וגבוהה להנמיך את עוצמת המיקסר ולהוסיף את הנוזלים, נס קפה ושמן לערבב מעט ולהוסיף את היבשים: טף, וקינמון לערב קלות ולהעביר לתבנית משומנת להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות ל-50 דקות.