ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לתחתית
-
-
-
-
1 חפיסת בלילה להכנת עוגת גבינה של השף הלבן
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) טוחנים את הביסקוטים לאבקה ,שופכים את החמאה המומסת ומשטחים לתבנים בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .
-
2
2)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
-
3
3) בקערה נפרדת שופכים את הבלילת הגבינה, חלמונים ,שמנת חמוצה וקמח ומערבבים עד שאין גושים .
-
4
4) מכניסים את קצת החלבונים לתערובת הגבינה ומקפלים עד לאיחוד.
-
5
5)שופכים לתבנית ואופים כ שעה בתנור שחומם מראש .
-
6
ל 170 מעלות .
-
7
6) מקררים לגמרי בערך שעה עד שעה וחצי,.
-
8
7) מערבבים את השמנת החמוצה עם האבקת סוכר, שופכים על העוגה, מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ 10 דק ומקשטים או משאירים אותה איך שהיא .
-
9
בהצלחה.
1
1) טוחנים את הביסקוטים לאבקה ,שופכים את החמאה המומסת ומשטחים לתבנים בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .
2
2)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
3
3) בקערה נפרדת שופכים את הבלילת הגבינה, חלמונים ,שמנת חמוצה וקמח ומערבבים עד שאין גושים .
4
4) מכניסים את קצת החלבונים לתערובת הגבינה ומקפלים עד לאיחוד.
5
5)שופכים לתבנית ואופים כ שעה בתנור שחומם מראש .
6
ל 170 מעלות .
7
6) מקררים לגמרי בערך שעה עד שעה וחצי,.
8
7) מערבבים את השמנת החמוצה עם האבקת סוכר, שופכים על העוגה, מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ 10 דק ומקשטים או משאירים אותה איך שהיא .
9
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים