תקציר המתכון: מושלם לחג בבוקר👌👌👌
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
1) טוחנים את הביסקוטים לאבקה ,שופכים את החמאה המומסת ומשטחים לתבנים בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית
2)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי
3) בקערה נפרדת שופכים את הבלילת הגבינה, חלמונים ,שמנת חמוצה וקמח ומערבבים עד שאין גושים
4) מכניסים את קצת החלבונים לתערובת הגבינה ומקפלים עד לאיחוד
5)שופכים לתבנית ואופים כ שעה בתנור שחומם מראש
ל 170 מעלות
6) מקררים לגמרי בערך שעה עד שעה וחצי,
7) מערבבים את השמנת החמוצה עם האבקת סוכר, שופכים על העוגה, מיישרים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ 10 דק ומקשטים או משאירים אותה איך שהיא
בהצלחה