הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם מחצית כמות הסוכר לקצף יציב..
את החלמונים לערבב יחד עם השמן , וניל, שמן, מיץ לימון והסוכר שנישאר לערבב הכל יחד נוצרת תערובת צהובה ומעט טפוחה .
להוסיף קמח מעורבב עם אהקת אפיה והמים לתערובת רקה ולא נוזלית לשפוך לתבנית מספר 28 לרסס בשמן קנולה ..
לאפות כ-40 דקות על חום בנוני 180% לינעוץ קיסם ולבדוק שהוא יוצא יבש, לקרר את העוגה..
להקציף את השמנת , חלב ואיסטנט פודינג וניל לקצף רך לא לקצב יציב..
לא להוציא את העוגה מהתבנית ..
לימרוח עם הקרם עם פולנטה לידאוג שהקרם יהייה מרוח היטב וישר על העוגה להכניס למקרר ל -30 דקות לקירור כדי שהעוגה תיתיצה..
מכינים את הגנש .
שוקול מריר , חלב ושמנת מתוקה .
להניח בקערה במקרו בפולסים קצרים ולערבב היטב כדי לאחד את החומרים, להוציא את העוגה מהמקרר לימרוח את הגנש כשהוא מעט חם על העוגה לקרר לערך לשעתיים להוציא לשחרר מהתבנית בעדינות ולקשט כל אחת היצירתיות שלה ..
בתאבון.
.