ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
1 כוס קמח תופח+ חצי כפית אבקת אפיה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים במיקספר במהירות גבוה עם מחצית הסוכר לקצף יציב..
-
2
את החלבונים לשים הקערה ניפרדת עם מיץ לימון, סוכר, וניל, ושאר החומרים לעיסה מעט נוזלית .
-
3
לחבר את שני המסות בתנועת עטיפה.
-
4
לאםות בתהנית עגולה / מלבנית חד פעמית מספר 24..
-
5
לאםות ביום בנוני 180% כ - 30 עד 40 דקות..
-
6
לקרר את העוגה .
-
7
להקציף את השמנת מתוקה , חלב ואינסטנט פודינג.
-
8
לחצות את העוגה לשני חלקים לימרוח 1/4 מכמות הקצפת וליסגור עם החחק השני למרות את שארית הקצפת לעטר כל אחת לפי הכישרון שלה .
-
9
בתאבון .
1
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים במיקספר במהירות גבוה עם מחצית הסוכר לקצף יציב..
2
את החלבונים לשים הקערה ניפרדת עם מיץ לימון, סוכר, וניל, ושאר החומרים לעיסה מעט נוזלית .
3
לחבר את שני המסות בתנועת עטיפה.
4
לאםות בתהנית עגולה / מלבנית חד פעמית מספר 24..
5
לאםות ביום בנוני 180% כ - 30 עד 40 דקות..
6
לקרר את העוגה .
7
להקציף את השמנת מתוקה , חלב ואינסטנט פודינג.
8
לחצות את העוגה לשני חלקים לימרוח 1/4 מכמות הקצפת וליסגור עם החחק השני למרות את שארית הקצפת לעטר כל אחת לפי הכישרון שלה .
9
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים