לןגן

עוגת טורט פסיפלורה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/08/2017 | 21:31
עוגת טורט פסיפלורה

תקציר המתכון: החמיצות בגדר הנורמל של הפסיפלורה הופכת אותה לעוגה מהסרטיםם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגה בחושה עם פסיפלורה משגעעתתת!

  2. מתכון/אסתר אסולין אימי היקרה ❤

  3. הכל בקערה אחת בלי הרבה שלבים

  4. מדידה כוס 250 מ"ל.

  5. נקציץ 4 ביצים שלמות עם קורט מלח.

  6. נוסיף בהדרגה כוס סוכר עד לקבלת קרם אוורירי לא נוקשה.

  7. כעת נוסיף אחד אחריי השני כשהמהירות של המערבל איטית :250 מ''ל שמנת מתוקה

  8. (לפרווה כוס קרם קוקוס), כוס פסיפלורה מחית או טרי, 2 סוכר וניל, 2 כוסות קמח תופח, 3/4 כוס קוקוס, כף קליפת לימון מגורדת וכף חומץ לאווריריות... לא מורגש בטעם!!!! לערבב רק לאיחוד ולעביר לתבנית משומנת גודל 24/26

  9. ככל שתעשו בתבניות יותר קטנה כך העוגה תצא יותר גבוה😉 💟אסתר אסולין💟

  10. לאפות על חום 170 מעלות עד שהקיסם יוצא נקי ולח. בערך 40 דק'.

  11. לרוטב מלמעלה:על הגז לשים כוס פסיפלורה הפנים שלה כן...! חצי כוס מים וחצי כוס סוכר ולבשל עד שהרוטב מצטמצם.... סיימתם? איך שיוצאת העוגה שפכו עלייה מהרוטב. בהצלחהההההההה