ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לפורר את הפתיבר לפירורים גסים..
-
2
להמיס את השמנת עם השוקולד במיקרו, לבלילה חלקה..
-
3
להניח 1/4 מהגנאש בצד..
-
4
את הפירורי פתיבר לערבב עם ה3/4 גנאש..
-
5
לקחת ניילון נצמד.
-
6
להדביק על תבנית מאורכת,.
-
7
להניח את העוגה ולהקפיא לשעה לפחות ..
-
8
להוציא את העוגה מהמקפיא, להפוך את התבנית, את 1/4 הגנאש שנותר למרוח על העוגה ,.
-
9
אפשר להשתמש בשוקולד חלב לגנאש, אני השתמשתי במריר..
-
10
ניתן לקשט באגוזי מלך גרוסים, קוקוס קלוי .
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לפורר את הפתיבר לפירורים גסים..
2
להמיס את השמנת עם השוקולד במיקרו, לבלילה חלקה..
3
להניח 1/4 מהגנאש בצד..
4
את הפירורי פתיבר לערבב עם ה3/4 גנאש..
5
לקחת ניילון נצמד.
6
להדביק על תבנית מאורכת,.
7
להניח את העוגה ולהקפיא לשעה לפחות ..
8
להוציא את העוגה מהמקפיא, להפוך את התבנית, את 1/4 הגנאש שנותר למרוח על העוגה ,.
9
אפשר להשתמש בשוקולד חלב לגנאש, אני השתמשתי במריר..
10
ניתן לקשט באגוזי מלך גרוסים, קוקוס קלוי .
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים