מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס שמנת וניל לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית עד חצי ס"מ לפני הסוף ומקפיאים חצי שעה להתייצבות..
2
טוחנים פתי בר, מערבבים עם חמאה מומסת, שמים על המוס ומהדקים קל, מחזירים למקפיא לילה, מחלצים מהתבנית, מסירים את הסיליקון ומקשטים לפי טעם..
3
שלכם באהבה אתי ממן.
1
מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס שמנת וניל לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית עד חצי ס"מ לפני הסוף ומקפיאים חצי שעה להתייצבות..
2
טוחנים פתי בר, מערבבים עם חמאה מומסת, שמים על המוס ומהדקים קל, מחזירים למקפיא לילה, מחלצים מהתבנית, מסירים את הסיליקון ומקשטים לפי טעם..