קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לפורר את הפתיבר לפירורים גסים.
להמיס את השמנת עם השוקולד במיקרו, לבלילה חלקה.
להניח 1/4 מהגנאש בצד.
את הפירורי פתיבר לערבב עם ה3/4 גנאש.
לקחת ניילון נצמד
להדביק על תבנית מאורכת,
להניח את העוגה ולהקפיא לשעה לפחות .
להוציא את העוגה מהמקפיא, להפוך את התבנית, את 1/4 הגנאש שנותר למרוח על העוגה ,
אפשר להשתמש בשוקולד חלב לגנאש, אני השתמשתי במריר.
ניתן לקשט באגוזי מלך גרוסים, קוקוס קלוי
בתאבון ובהצלחה 🌹