ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
2 כפות שמרים יבשים/50 גרם טריים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ביצה עם מעט מים ומעט תמצית וניל
אופן ההכנה
-
1
שמים במיקסר את המצרכים לפי סדר כאשר השמן והמלח האחרונים להיכנס. במהלך הלישה, מוסיפים את הרבע כוס שמן הנוספת.
-
2
לשים כ 10 דקות.
-
3
מתפיחים בקערה מכוסה בניילון..
-
4
מחלקים את הבצק ל 5, פותחים למלבן ענק ומרדדים דק ככל האפשר. מורחים שמן ומעל מפזרים את תערובת הקקאו.
-
5
בגלגול, מגלגלים טיפה ומותחים אחורה.כך עד הסוף.מתקבלת רולדה עם הרבה סיבובים.
-
6
כעת,אפשר להשאיר את הרולדה כמו שהיא או לחתוך אותה לאורך,ללפף אחד בשני וליצור צורת בורג.
-
7
לשמן תבניות אינגלישקייק. להתפיח מכוסה בניילון עד הכפלת הנפח..
-
8
למרוח בתערובת הביצה ולאפות 10 דקות על 200° ולהוריד ל 160° עד לקבלת צבע יפה.
1
שמים במיקסר את המצרכים לפי סדר כאשר השמן והמלח האחרונים להיכנס. במהלך הלישה, מוסיפים את הרבע כוס שמן הנוספת.
2
לשים כ 10 דקות.
3
מתפיחים בקערה מכוסה בניילון..
4
מחלקים את הבצק ל 5, פותחים למלבן ענק ומרדדים דק ככל האפשר. מורחים שמן ומעל מפזרים את תערובת הקקאו.
5
בגלגול, מגלגלים טיפה ומותחים אחורה.כך עד הסוף.מתקבלת רולדה עם הרבה סיבובים.
6
כעת,אפשר להשאיר את הרולדה כמו שהיא או לחתוך אותה לאורך,ללפף אחד בשני וליצור צורת בורג.
7
לשמן תבניות אינגלישקייק. להתפיח מכוסה בניילון עד הכפלת הנפח..
8
למרוח בתערובת הביצה ולאפות 10 דקות על 200° ולהוריד ל 160° עד לקבלת צבע יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים