אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,723
צפיות

עוגת סולת בחושה עם פתיתי עוגיות לוטוס בציפוי שקדים מולבנים מקורמלים

המתכון של
עוגת סולת בחושה עם פתיתי עוגיות לוטוס בציפוי שקדים מולבנים מקורמלים

עסיסית במיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1כוס סוכר
  • 1כוס שמן
  • 1נכוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות סולת
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי עוגיות לוטוס
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס קוקוס
  • לסירופ
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 2כוסות מים
  • לציפוי
  • 100 גרם שקדים מולבנים
  • חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים את הביצים עם הסוכר 10 דק לא פחות עד לקבלת קצף תפוח מאוד.


  • 2

    בקערה נפרדת מערבבים את הקמח , אבקת אפייה, סוכר וניל, קוקוס ,סולת ופירורי עוגיות לוטוס ומוסיפים ללא מיקסר לתערובת הביצים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את השמן ומיץ תפוזים לשפוך לתבנית מרופדר בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26 ס"מ..


  • 3

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק ⏱.


  • 4

    הכנת הסירופ - שמים על הגז את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ מעט דביק ושופכים על העוגה החמה.


  • 5

    הכנת השקדים המקורמלים -קולים על הגז את הסוכר והשקדים ללא מים ומערבבים עד לקבל קרמל, משטחים על מגש ומקררים לאחר מכן שוברים אותם עם הידיים ומניחים אותם על העוגה.


  • 6

    בהצלחה.


1

מקציפים את הביצים עם הסוכר 10 דק לא פחות עד לקבלת קצף תפוח מאוד.


2

בקערה נפרדת מערבבים את הקמח , אבקת אפייה, סוכר וניל, קוקוס ,סולת ופירורי עוגיות לוטוס ומוסיפים ללא מיקסר לתערובת הביצים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את השמן ומיץ תפוזים לשפוך לתבנית מרופדר בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26 ס"מ..


3

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק ⏱.


4

הכנת הסירופ - שמים על הגז את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ מעט דביק ושופכים על העוגה החמה.


5

הכנת השקדים המקורמלים -קולים על הגז את הסוכר והשקדים ללא מים ומערבבים עד לקבל קרמל, משטחים על מגש ומקררים לאחר מכן שוברים אותם עם הידיים ומניחים אותם על העוגה.


6

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים