לןגן

עוגת סולת בחושה עם פתיתי עוגיות לוטוס בציפוי שקדים מולבנים מקורמלים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/06/2017 | 07:42
עוגת סולת בחושה עם פתיתי עוגיות לוטוס בציפוי שקדים מולבנים מקורמלים

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר 10 דק לא פחות עד לקבלת קצף תפוח מאוד

  2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח , אבקת אפייה, סוכר וניל, קוקוס ,סולת ופירורי עוגיות לוטוס ומוסיפים ללא מיקסר לתערובת הביצים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את השמן ומיץ תפוזים לשפוך לתבנית מרופדר בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26 ס"מ.

  3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק ⏱

  4. הכנת הסירופ - שמים על הגז את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ מעט דביק ושופכים על העוגה החמה

  5. הכנת השקדים המקורמלים -קולים על הגז את הסוכר והשקדים ללא מים ומערבבים עד לקבל קרמל, משטחים על מגש ומקררים לאחר מכן שוברים אותם עם הידיים ומניחים אותם על העוגה

  6. בהצלחה