אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

26,665
צפיות

עוגת גבינה קרה לוטוס

המתכון של
עוגת גבינה קרה לוטוס

אין כמו עוגה קלה להכנה וטעימה בטרוף בשבת בבוקר😍מי אוהבת??

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית עגולה בקוטר 26 מי שרוצה עוגה יותר גבוהה תשתמש בתבנית בקוטר 24
  • שקף מסביב לתבנית( לא חובה )
  • מרכיבים לתחתית
  • 350 גרם עוגיות לוטוס
  • 125 גרם חמאה
  • 50 גרם אגוזי מלך טחונים גס
  • מרכיבים למלית
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 750 גר גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
  • 2 כפות סוכר
  • 1 חב' שוקולד לבן מגורד(100 גרם)
  • 1 חב' שוקולד לבן מומס במיקרוגל עם 2 כפות חלב
  • לציפוי
  • 1 צנצנת של ממרח לוטוס
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים, בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת אגוזי המלך הטחונים ומערבבים היטב..


  • 3

    שמים שקף מסביב לתבנית ומשטחים 3/4 מהכמות על תבנית עגולה בקוטר 26 ומכניסים למקפיא לרבע שעה,.


  • 4

    את ה1/4 הנותר נפזר מסביב לעוגה לקישוט..


  • 5

    מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב..


  • 6

    בקערה ניפרדת שמים את כל הגבינות, הסוכר, שוקולד לבן מגורד והשוקולד המומס ומערבבים הכל היטב לבלילה אחידה..


  • 7

    מוסיפים את תערובת הגבינה לקצפת שהקצפנו בהדרגה ובתנועות קיפול עד שהכל מתאחד, מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את התערובת מעל התחתית..


  • 8

    מחזירים את העוגה שוב למקפיא לחצי שעה להתייצבות..


  • 9

    ממיסים את ממרח הלוטוס במיקרו ל 30 שניות ושופכים על העוגה הקפואה..


  • 10

    מפזרים מסביב לעוגה את הפירורים שהשארנו בצד ומכניסים למקרר..


  • 11

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤.


1

אופן ההכנה:.


2

טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים, בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת אגוזי המלך הטחונים ומערבבים היטב..


3

שמים שקף מסביב לתבנית ומשטחים 3/4 מהכמות על תבנית עגולה בקוטר 26 ומכניסים למקפיא לרבע שעה,.


4

את ה1/4 הנותר נפזר מסביב לעוגה לקישוט..


5

מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב..


6

בקערה ניפרדת שמים את כל הגבינות, הסוכר, שוקולד לבן מגורד והשוקולד המומס ומערבבים הכל היטב לבלילה אחידה..


7

מוסיפים את תערובת הגבינה לקצפת שהקצפנו בהדרגה ובתנועות קיפול עד שהכל מתאחד, מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את התערובת מעל התחתית..


8

מחזירים את העוגה שוב למקפיא לחצי שעה להתייצבות..


9

ממיסים את ממרח הלוטוס במיקרו ל 30 שניות ושופכים על העוגה הקפואה..


10

מפזרים מסביב לעוגה את הפירורים שהשארנו בצד ומכניסים למקרר..


11

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים