הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה התחתית.
1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.
2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג עגול בקוטר 26ס"מ .
אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚.
כ15דק⏲עד להזהבה.
.
1) שופכים את החלב לאבקת ג'ילטין.
,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק ⏲ לאחר 20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח .
2) שמים את כל הגבינות בקערה עם הסוכר ומערבבים עד להתאחדות.
3) בקערה נפרדת מקציפים את השמנות עם הפודינג ו1/3 כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה,.
4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות .
שמים שקף בדפנות הרינג ושופכים את.
התערובת,מכניסים למקפיא לשעה⏲❄.
5) מבשלים את התותים עם מיץ תפוזים וסוכר עד לצמצום הנוזלים ועד לקבלת סוג של ריבה , מקררים ומורחים על כל השטח העוגה .
.
לזילוף:.
1/2שמנת מתוקה.
1/2פודינג וניל.
1/3כוס חלב.
מקציפים את השמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.
בהצלחה .
Jacqueline fadelon.