אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,550
צפיות

עוגת גבינה קרה עם מרמלדה תותים ג'ילי וקצפת

המתכון של
עוגת גבינה קרה עם מרמלדה תותים ג'ילי וקצפת

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
  • עוגת גבינה קרה בציפוי מרמלדה תותים ,
  • גילי וקצפת🍰
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 200 גרם קמח = 2 כוסות
  • 1/2כוס אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • לעוגה
  • 1 שקית ג'ילטין+1/2כוס חלב
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 2 גבינות נפוליון
  • 1 גבינת מסקרפונה
  • 1 פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס חלב
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • אופן ההכנה התחתית
  • 1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק
  • 2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג עגול בקוטר 26ס"מ
  • אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚
  • כ15דק⏲עד להזהבה
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 1 שקית ג'ילטין+
  • 1/2 כוס חלב
  • 500 גרם גבינה 9%=
  • לציפוי:מ"ס1
  • 400 גרם תותים קפואים+ 1/2 כוס מיץ תפוזים+ 1כוס סוכר
  • ציפוי:מ"ס 2
  • 1 שקית ג'לטין
  • 2 כוסות מים רותחים
  • ציפוי: מ"ס 2 לזילוף
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה התחתית.


  • 2

    1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.


  • 3

    2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג עגול בקוטר 26ס"מ .


  • 4

    אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚.


  • 5

    כ15דק⏲עד להזהבה.


  • 6

    .


  • 7

    1) שופכים את החלב לאבקת ג'ילטין.


  • 8

    ,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק ⏲ לאחר 20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח .


  • 9

    2) שמים את כל הגבינות בקערה עם הסוכר ומערבבים עד להתאחדות.


  • 10

    3) בקערה נפרדת מקציפים את השמנות עם הפודינג ו1/3 כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה,.


  • 11

    4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות .


  • 12

    שמים שקף בדפנות הרינג ושופכים את.


  • 13

    התערובת,מכניסים למקפיא לשעה⏲❄.


  • 14

    5) מבשלים את התותים עם מיץ תפוזים וסוכר עד לצמצום הנוזלים ועד לקבלת סוג של ריבה , מקררים ומורחים על כל השטח העוגה .


  • 15

    .


  • 16

    לזילוף:.


  • 17

    1/2שמנת מתוקה.


  • 18

    1/2פודינג וניל.


  • 19

    1/3כוס חלב.


  • 20

    מקציפים את השמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.


  • 21

    בהצלחה .


  • 22

    Jacqueline fadelon.


1

אופן ההכנה התחתית.


2

1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק.


3

2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג עגול בקוטר 26ס"מ .


4

אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚.


5

כ15דק⏲עד להזהבה.


6

.


7

1) שופכים את החלב לאבקת ג'ילטין.


8

,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק ⏲ לאחר 20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח .


9

2) שמים את כל הגבינות בקערה עם הסוכר ומערבבים עד להתאחדות.


10

3) בקערה נפרדת מקציפים את השמנות עם הפודינג ו1/3 כוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה,.


11

4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות .


12

שמים שקף בדפנות הרינג ושופכים את.


13

התערובת,מכניסים למקפיא לשעה⏲❄.


14

5) מבשלים את התותים עם מיץ תפוזים וסוכר עד לצמצום הנוזלים ועד לקבלת סוג של ריבה , מקררים ומורחים על כל השטח העוגה .


15

.


16

לזילוף:.


17

1/2שמנת מתוקה.


18

1/2פודינג וניל.


19

1/3כוס חלב.


20

מקציפים את השמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.


21

בהצלחה .


22

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים