הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה גבינה אפויה המיוחדות שבה זה הסירופ מיקס פירות יער
עוגת גבינה אפויה ❤.
מתאימה לכל סוגי התבניות כמובן שהתבנית תתאים לכמות הבלילה .
הכנת העוגה : .
7 ביצים מופרדות מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר .
בערך 4 דקות הקצפה לא יותר .
בקערה שמים קילו גבינה לבנה 5% עם גביע שמנת גדול .
7 חלמונים .
5 כפות קונפלור .
קופסא של אינסטינג פודינג וניל .
כף תמצית וניל טהור .
2 שקיות סוכר וניל .
מקפלים הכל יחד .
ומוסיפים קופסא אחת של שמנת מתוקה שהקפצנו מראש עם 3 כפות שטוחות של אבקת סוכר להקצפה יציבה .
לאחר מכן מאחדים את החלבונים שהקפצנו יחד עם הקערה של הגבינות בקיפולים עדינים .
לחמם תנור מראש 200 מעלות עם תבנית של מים חמים בתחתית התנור .
שמים את הבלילה בתבנית מכניסים לתנור אופים רבע שעה ראשונה 200 מעלות ושעה אופים על 160 מעלות בסיום האפיה לא לפתוח את התנור שעה .
לאחר שעה העוגה נכנסת למקרר לפחות 12 שעות לפני חילוץ מהתבנית .
הכנת הסירופ :.
חבילת פירות יער מיקס בסיר עם חצי כוס מים 4 כפות סוכר 2 כפות תמצית וניל טהור אני שמתי מקל וניל שלם ממליצה בחום .
וחצי לימון סחוט מבשלים על הגז חצי שעה לשמור שלא ישרף הסירופ .
לאחר שאנחנו מחלצים את העוגה והכנו את הסירופ וציננו אותו אנחנו שופכים על העוגה .
בהצלחה 🔥❤.