ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
שכבת בסיס
-
-
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
-
-
שכבת קרם
-
חבילת אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
2 כפות גבינה לבנה או גבינה שמנת
-
אופן ההכנה
-
1
נחמם תנור 180 מעלות, תבנית עגולה בקוטר 24 / 26.
-
2
להכנת שכבת הבסיס - נפריד 5 ביצים. את החלבונים נעביר להקצפה ואת החלמונים נניח בקערה נפרדת..
-
3
נקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.
-
4
נקפל לתוך קציפת החלבונים את החלמונים ואת האינסטנט פודינג שוקולד. בשלב הזה אני משתמשת בוו גיטרה..
-
5
נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה במשך רבע שעה עד כ- 20 דקות בטמפרטורה 180 מעלות. בתום האפיה נוציא מהתנור ונמתין ששכבת הבסיס תתקרר..
-
6
להכנת שכבת הקרם - נקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. כאשר הקצף תפוח ויציב נוסיף 2 כפות גדושות גבינה לבנה או גבינת שמנת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה. .
-
7
נעביר את הקרם מעל שכבת הבסיס..
-
8
להכנת הציפוי - נמיס שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה. אפשר במיקרוגל אפשר בבן מארי לשיקולכן :) וכאשר התערובת מתקררת מעט נשפוך מעל שכבת הקרם..
-
9
נכניס את העוגה למקרר למספר שעות..
-
10
בתאבון חברות :).
1
נחמם תנור 180 מעלות, תבנית עגולה בקוטר 24 / 26.
2
להכנת שכבת הבסיס - נפריד 5 ביצים. את החלבונים נעביר להקצפה ואת החלמונים נניח בקערה נפרדת..
3
נקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.
4
נקפל לתוך קציפת החלבונים את החלמונים ואת האינסטנט פודינג שוקולד. בשלב הזה אני משתמשת בוו גיטרה..
5
נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה במשך רבע שעה עד כ- 20 דקות בטמפרטורה 180 מעלות. בתום האפיה נוציא מהתנור ונמתין ששכבת הבסיס תתקרר..
6
להכנת שכבת הקרם - נקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. כאשר הקצף תפוח ויציב נוסיף 2 כפות גדושות גבינה לבנה או גבינת שמנת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה. .
7
נעביר את הקרם מעל שכבת הבסיס..
8
להכנת הציפוי - נמיס שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה. אפשר במיקרוגל אפשר בבן מארי לשיקולכן :) וכאשר התערובת מתקררת מעט נשפוך מעל שכבת הקרם..
9
נכניס את העוגה למקרר למספר שעות..
10
בתאבון חברות :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים