אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

57,063
צפיות

עוגת קרמבו הכי טעימה

המתכון של
עוגת קרמבו הכי טעימה

את המתכון הזה קיבלתי מאמי האהובה אביבה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שכבת בסיס
  • 5 ביצים (בגודל M)
  • חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
  • 5 כפות סוכר
  • שכבת הציפוי
  • חבילת שוקולד מריר
  • חצי קופסת שמנת מתוקה
  • שכבת קרם
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב
  • קופסה שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינה לבנה או גבינה שמנת
  • 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    נחמם תנור 180 מעלות, תבנית עגולה בקוטר 24 / 26.


  • 2

    להכנת שכבת הבסיס - נפריד 5 ביצים. את החלבונים נעביר להקצפה ואת החלמונים נניח בקערה נפרדת..


  • 3

    נקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.


  • 4

    נקפל לתוך קציפת החלבונים את החלמונים ואת האינסטנט פודינג שוקולד. בשלב הזה אני משתמשת בוו גיטרה..


  • 5

    נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה במשך רבע שעה עד כ- 20 דקות בטמפרטורה 180 מעלות. בתום האפיה נוציא מהתנור ונמתין ששכבת הבסיס תתקרר..


  • 6

    להכנת שכבת הקרם - נקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. כאשר הקצף תפוח ויציב נוסיף 2 כפות גדושות גבינה לבנה או גבינת שמנת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה. .


  • 7

    נעביר את הקרם מעל שכבת הבסיס..


  • 8

    להכנת הציפוי - נמיס שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה. אפשר במיקרוגל אפשר בבן מארי לשיקולכן :) וכאשר התערובת מתקררת מעט נשפוך מעל שכבת הקרם..


  • 9

    נכניס את העוגה למקרר למספר שעות..


  • 10

    בתאבון חברות :).


1

נחמם תנור 180 מעלות, תבנית עגולה בקוטר 24 / 26.


2

להכנת שכבת הבסיס - נפריד 5 ביצים. את החלבונים נעביר להקצפה ואת החלמונים נניח בקערה נפרדת..


3

נקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר.


4

נקפל לתוך קציפת החלבונים את החלמונים ואת האינסטנט פודינג שוקולד. בשלב הזה אני משתמשת בוו גיטרה..


5

נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה במשך רבע שעה עד כ- 20 דקות בטמפרטורה 180 מעלות. בתום האפיה נוציא מהתנור ונמתין ששכבת הבסיס תתקרר..


6

להכנת שכבת הקרם - נקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. כאשר הקצף תפוח ויציב נוסיף 2 כפות גדושות גבינה לבנה או גבינת שמנת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה. .


7

נעביר את הקרם מעל שכבת הבסיס..


8

להכנת הציפוי - נמיס שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה. אפשר במיקרוגל אפשר בבן מארי לשיקולכן :) וכאשר התערובת מתקררת מעט נשפוך מעל שכבת הקרם..


9

נכניס את העוגה למקרר למספר שעות..


10

בתאבון חברות :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים