נחמם תנור לחום 170 ונכין תבנית חד פעמית מלבנית....לערבב חמאה עם סוכר, סוכר וניל, מלח לתערובת חלקה, להוסיף ביצים אחת אחת, לבסוף להוסיף קמח וא. אפיה, לערבב הכל עד לקבלת בצק רך ועדין ומעט דביק לחלק את הבצק לשניים, להדק מחצית בתבנית בעזרת ידיים מקומחות, למרוח מעל חמאת בוטנים, לפזר שוקולד(השתמשתי בלבן) ואגוזים ולהניח את שארית הבצק בחתיכות חתיכות על המלית (לא ניתן לרדד היות והבצק דביק)כך שיכסה את כל המלית, לא נורא אם תשאר מלית ללא כיסוי... זהו, לאפות כ-35 דקות, עד להזהבה.... זהו, לקרר מעט ולחתוך לריבועים ולהתענג....טעיםםםםם.
1
נחמם תנור לחום 170 ונכין תבנית חד פעמית מלבנית....לערבב חמאה עם סוכר, סוכר וניל, מלח לתערובת חלקה, להוסיף ביצים אחת אחת, לבסוף להוסיף קמח וא. אפיה, לערבב הכל עד לקבלת בצק רך ועדין ומעט דביק לחלק את הבצק לשניים, להדק מחצית בתבנית בעזרת ידיים מקומחות, למרוח מעל חמאת בוטנים, לפזר שוקולד(השתמשתי בלבן) ואגוזים ולהניח את שארית הבצק בחתיכות חתיכות על המלית (לא ניתן לרדד היות והבצק דביק)כך שיכסה את כל המלית, לא נורא אם תשאר מלית ללא כיסוי... זהו, לאפות כ-35 דקות, עד להזהבה.... זהו, לקרר מעט ולחתוך לריבועים ולהתענג....טעיםםםםם.