לןגן

עוגת קרמבו הכי טעימה

מאת: יערה דרור, פורסם: 30/03/2017 | 11:02
עוגת קרמבו הכי טעימה

תקציר המתכון: את המתכון הזה קיבלתי מאמי האהובה אביבה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

שכבת בסיס

שכבת הציפוי

שכבת קרם

אופן הכנה

  1. נחמם תנור 180 מעלות, תבנית עגולה בקוטר 24 / 26

  2. להכנת שכבת הבסיס - נפריד 5 ביצים. את החלבונים נעביר להקצפה ואת החלמונים נניח בקערה נפרדת.

  3. נקציף את החלבונים עם 5 כפות סוכר

  4. נקפל לתוך קציפת החלבונים את החלמונים ואת האינסטנט פודינג שוקולד. בשלב הזה אני משתמשת בוו גיטרה.

  5. נעביר את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה במשך רבע שעה עד כ- 20 דקות בטמפרטורה 180 מעלות. בתום האפיה נוציא מהתנור ונמתין ששכבת הבסיס תתקרר.

  6. להכנת שכבת הקרם - נקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר. כאשר הקצף תפוח ויציב נוסיף 2 כפות גדושות גבינה לבנה או גבינת שמנת ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

  7. נעביר את הקרם מעל שכבת הבסיס.

  8. להכנת הציפוי - נמיס שוקולד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה. אפשר במיקרוגל אפשר בבן מארי לשיקולכן :) וכאשר התערובת מתקררת מעט נשפוך מעל שכבת הקרם.

  9. נכניס את העוגה למקרר למספר שעות.

  10. בתאבון חברות :)