לחמם תנור ל200 מעלות ל10 דקות מראש.לשים את הרשת בשלב השלישי ומתחת תבנית תנור עם מים ליצירת אדים( העוגה יוצאת נימוחה וטעימה).
2
לקחת תבנית מספר 24 עגולה לשמן אותה ולשים את הפתי בר הטחון ומעל לשפוך את החמאה המומסת ולערבב טוב ולהדק ולהכניס למקפיא..
3
להפריד ביצים ואת החלבונים(לבן) להקציף עם כוס סוכר לקצף גמיש וחלק אך לא נוקשה ולהניח בצד..
4
בקערת מיקסר לשים את החלמונים(צהוב), החצי סוכר, הגבינות,הקונפלור, הקמח, הפודינג, והשוקלד לבן המומס להקציף טוב עד לאחדות ...ואז להפסיק את פעולת המיקסר ואז לקחת 3 כפות מהקצף ולהוסיף לגבינות ולערבב במהירות ואז את יתרת הקצף לקפל עד שנעלם.להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את התערובת וליישר..
5
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות ולהכניס את העוגה על רשת בשלב השלישי לרבע שעה ואז להוריד את החום ל150 מעלות לעוד 50 דקות ..
6
מי שרוצה לצפות אז בגמר סיים העוגה להוציא..ובצלחת לערבב טוב טוב שמנת חמוצה גדולה 1 עם 2 סוכר וניל לערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ולהחזיר לתמור לעוד 10 דקות בערך..
1
לחמם תנור ל200 מעלות ל10 דקות מראש.לשים את הרשת בשלב השלישי ומתחת תבנית תנור עם מים ליצירת אדים( העוגה יוצאת נימוחה וטעימה).
2
לקחת תבנית מספר 24 עגולה לשמן אותה ולשים את הפתי בר הטחון ומעל לשפוך את החמאה המומסת ולערבב טוב ולהדק ולהכניס למקפיא..
3
להפריד ביצים ואת החלבונים(לבן) להקציף עם כוס סוכר לקצף גמיש וחלק אך לא נוקשה ולהניח בצד..
4
בקערת מיקסר לשים את החלמונים(צהוב), החצי סוכר, הגבינות,הקונפלור, הקמח, הפודינג, והשוקלד לבן המומס להקציף טוב עד לאחדות ...ואז להפסיק את פעולת המיקסר ואז לקחת 3 כפות מהקצף ולהוסיף לגבינות ולערבב במהירות ואז את יתרת הקצף לקפל עד שנעלם.להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את התערובת וליישר..
5
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות ולהכניס את העוגה על רשת בשלב השלישי לרבע שעה ואז להוריד את החום ל150 מעלות לעוד 50 דקות ..
6
מי שרוצה לצפות אז בגמר סיים העוגה להוציא..ובצלחת לערבב טוב טוב שמנת חמוצה גדולה 1 עם 2 סוכר וניל לערבב טוב טוב ולשפוך על העוגה ולהחזיר לתמור לעוד 10 דקות בערך..