ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק.
-
2
לערבב בקערה חלמונים עם חלב, שמן ופודינג.
-
3
להעביר לקערת המיקסר ולאחד בזהירות בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף.
-
4
להעביר לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם *180 עד נאפה ולצנן.
-
5
להקציף את מרכיבי הקרם, לשים בשקית זילוף שתי כפות קרם לקישוט ולמרוח את הקרם מעל התחתית, להכניס למקפיא להתייצבות.
-
6
להמיס את מרכיבי הגנאש יחד לערב לשוקולד חלק ולכסות את שכבת הקרם, להחזיר למקפיא להתייצבות.
-
7
לקשט בשקית זילוף.
-
8
לקרר לילה במקרר.
1
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק.
2
לערבב בקערה חלמונים עם חלב, שמן ופודינג.
3
להעביר לקערת המיקסר ולאחד בזהירות בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף.
4
להעביר לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם *180 עד נאפה ולצנן.
5
להקציף את מרכיבי הקרם, לשים בשקית זילוף שתי כפות קרם לקישוט ולמרוח את הקרם מעל התחתית, להכניס למקפיא להתייצבות.
6
להמיס את מרכיבי הגנאש יחד לערב לשוקולד חלק ולכסות את שכבת הקרם, להחזיר למקפיא להתייצבות.
7
לקשט בשקית זילוף.
8
לקרר לילה במקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים