לןגן

עוגת קרמבו וניל

מאת: אילנית גואברה, פורסם: 30/12/2016 | 00:06
עוגת קרמבו וניל

תקציר המתכון: תחתית שוקולד קרם וניל גנאש מוזהב זילוף קרם וניל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לשכבת הגנאש

לשכבת הקרם

לתחתית

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק

  2. לערבב בקערה חלמונים עם חלב, שמן ופודינג

  3. להעביר לקערת המיקסר ולאחד בזהירות בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף

  4. להעביר לתבנית 26 ולאפות בתנור שחומם *180 עד נאפה ולצנן

  5. להקציף את מרכיבי הקרם, לשים בשקית זילוף שתי כפות קרם לקישוט ולמרוח את הקרם מעל התחתית, להכניס למקפיא להתייצבות

  6. להמיס את מרכיבי הגנאש יחד לערב לשוקולד חלק ולכסות את שכבת הקרם, להחזיר למקפיא להתייצבות

  7. לקשט בשקית זילוף

  8. לקרר לילה במקרר