ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקישוט
-
להמיס קוביות שוקולד לבן בשקית זילוף
אופן ההכנה
-
1
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
-
2
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושאר המרכיבים בהדרגה.
-
3
מעבירים לתבנית 26 משומנת.
-
4
אופים בתנור שחומם 180 מעלות כחצי שעה .
-
5
מערבבים את מרכיבי הסירופ שיצטנן ומרטיבים את התחתית שמוציאים מהתנור.
-
6
מקציפים קרם יציב מורחים על העוגה ומיישרים.
-
7
ממיסים את מרכיבי הגנאש במיקרו מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את הקרם.
-
8
מקשטים בשוקולד לבן.
1
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
2
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושאר המרכיבים בהדרגה.
3
מעבירים לתבנית 26 משומנת.
4
אופים בתנור שחומם 180 מעלות כחצי שעה .
5
מערבבים את מרכיבי הסירופ שיצטנן ומרטיבים את התחתית שמוציאים מהתנור.
6
מקציפים קרם יציב מורחים על העוגה ומיישרים.
7
ממיסים את מרכיבי הגנאש במיקרו מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את הקרם.
8
מקשטים בשוקולד לבן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים