אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,822
צפיות

עוגת קרמבו מוקה

המתכון של
עוגת קרמבו מוקה

עוגת הקרמבו מוקה המטריפה שלייייי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לתחתית
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 4 כפות חלב
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 פודינג וניל
  • 1/2 פודינג שוקולד
  • לשכבת המוס מוקה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • כף גדושה נס קפה
  • לשכבת הגנאש
  • 1 שמנת מתוקה
  • כף נס קפה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • לקישוט אגוזים
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל, לערבב טוב להוסיף כף נסקפה לחמם שוב לערבב לקרם חלק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא שעה וחצי.


  • 2

    להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל .


  • 3

    לערבב חלמונים עם שמן, חלב ופודינג שוקולד ווניל.


  • 4

    להעביר את העיסה לקצף הביצים ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף .


  • 5

    להעביר לתבנית 24-26 משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכנה.


  • 6

    לצנן את העוגה.


  • 7

    להקציף את הקרם שוקולד שהכנסנו למקפיא עם השמנת מתוקה השנייה לקרם יציב.


  • 8

    למרוח מעל התחתית וליישר.


  • 9

    להמיס במיקרוגל את מרכיבי הגנאש, לערבב לקרם חלק ולכסות את שכבת הקרם.


  • 10

    לקשט בשברי אגוזים .


  • 11

    לקרר לילה.


1

להמיס שוקולד לבן עם שמנת מתוקה במיקרוגל, לערבב טוב להוסיף כף נסקפה לחמם שוב לערבב לקרם חלק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא שעה וחצי.


2

להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל .


3

לערבב חלמונים עם שמן, חלב ופודינג שוקולד ווניל.


4

להעביר את העיסה לקצף הביצים ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה לא לשבור את הקצף .


5

להעביר לתבנית 24-26 משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכנה.


6

לצנן את העוגה.


7

להקציף את הקרם שוקולד שהכנסנו למקפיא עם השמנת מתוקה השנייה לקרם יציב.


8

למרוח מעל התחתית וליישר.


9

להמיס במיקרוגל את מרכיבי הגנאש, לערבב לקרם חלק ולכסות את שכבת הקרם.


10

לקשט בשברי אגוזים .


11

לקרר לילה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים