תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלה לא מתוקה ויכולה להפוך לפרווה בקלות
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב
מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושאר המרכיבים בהדרגה
מעבירים לתבנית 26 משומנת
אופים בתנור שחומם 180 מעלות כחצי שעה
מערבבים את מרכיבי הסירופ שיצטנן ומרטיבים את התחתית שמוציאים מהתנור
מקציפים קרם יציב מורחים על העוגה ומיישרים
ממיסים את מרכיבי הגנאש במיקרו מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את הקרם
מקשטים בשוקולד לבן