לןגן

עוגת נסקפה‼

מאת: אילנית גואברה, פורסם: 27/12/2016 | 00:41
עוגת נסקפה‼

תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלה לא מתוקה ויכולה להפוך לפרווה בקלות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית

לסירופ

לקרם

לגנאש

לקישוט

אופן הכנה

  1. מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף יציב

  2. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים ושאר המרכיבים בהדרגה

  3. מעבירים לתבנית 26 משומנת

  4. אופים בתנור שחומם 180 מעלות כחצי שעה

  5. מערבבים את מרכיבי הסירופ שיצטנן ומרטיבים את התחתית שמוציאים מהתנור

  6. מקציפים קרם יציב מורחים על העוגה ומיישרים

  7. ממיסים את מרכיבי הגנאש במיקרו מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את הקרם

  8. מקשטים בשוקולד לבן