לאפות בחום 150 מעלות כשעה עד שהקצף מתקשה והופך למרנג,לקרר .להקציף את השמנות והפודינג לקצפת חלקה למלא את הקעריות בנדיבות לפזר מעל אגוזי לוז וסירופ שוקולד,אפשר לגוון עם פירות כמו תותים,בננה,ענבים או כל פרי אהוב .
1
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב וחזק.
2
להעביר ל 2 קערות פירקס ,ליצור גומה בכל קערה,.
3
לאפות בחום 150 מעלות כשעה עד שהקצף מתקשה והופך למרנג,לקרר .להקציף את השמנות והפודינג לקצפת חלקה למלא את הקעריות בנדיבות לפזר מעל אגוזי לוז וסירופ שוקולד,אפשר לגוון עם פירות כמו תותים,בננה,ענבים או כל פרי אהוב .