את תערובת הביצים לקפל בעדינות לתערובת השוקולד ולהכניס לתבנית, ולתנור שחומם מראש 170. מעלות ל20 דק לא יותר, בצדדים העוגה צריכה להיות יציבה ובאמצע רכה..כשמתקרר לפזר אבקת סוכר ובתיאבון!! .
5
מתכון לתבנית בינונית (גודל של 2 אינגליש קייק)..
6
*ניתן לעשות את אותה הכמות בכוסות סופלה יוצא בערך: 15 כוסות. .
את תערובת הביצים לקפל בעדינות לתערובת השוקולד ולהכניס לתבנית, ולתנור שחומם מראש 170. מעלות ל20 דק לא יותר, בצדדים העוגה צריכה להיות יציבה ובאמצע רכה..כשמתקרר לפזר אבקת סוכר ובתיאבון!! .
5
מתכון לתבנית בינונית (גודל של 2 אינגליש קייק)..
6
*ניתן לעשות את אותה הכמות בכוסות סופלה יוצא בערך: 15 כוסות. .