אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,127
צפיות

שמרים שוקולד ממכרת

המתכון של
שמרים שוקולד ממכרת

עוגת השמרים שאני הכי אוהבת!!!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 7 כוסות קמח (כל המתכון עם כוס חד"פ)
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 חלמונים(צהוב)
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח
  • 4 כפות סוכר
  • למלית השוקולד:(לערבב את כל החומרים יחד)
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 מרגרינה כחולה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל
  • *שוקולד פרווה למריחה
  • להברשה
  • כפית דבש
  • ביצה
  • שומשום
  • לסירופ
  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לשים במיקסר את הקמח, סוכר ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף חלמונים שמן בהדרגה ומים פושרים עד שמתקבל בצק חלק ורך. לשמן קערה להניח את הבצק להתפחה של שעה בערך..


  • 2

    לחלק את הבצק ל3 חלקים, לרדד למלבן, למרוח מילוי,כף מהמלית שהכנו וכף מהשוקולד למריחה ולגלגל, לחצות כל רולדה לאורכה ללפף לצמה ולהדק בקצוות..


  • 3

    להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל 150 – 160 מעלות. לטרוף ביצה ודבש להבריש את הרולדות, לפזר שומשום ולאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות. .


  • 4

    לקראת סוף האפיה להכין את הסירופ, לבשל את המים, סוכר ותמצית וניל כמה דקות כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש אותן בנדיבות..


1

לשים במיקסר את הקמח, סוכר ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף חלמונים שמן בהדרגה ומים פושרים עד שמתקבל בצק חלק ורך. לשמן קערה להניח את הבצק להתפחה של שעה בערך..


2

לחלק את הבצק ל3 חלקים, לרדד למלבן, למרוח מילוי,כף מהמלית שהכנו וכף מהשוקולד למריחה ולגלגל, לחצות כל רולדה לאורכה ללפף לצמה ולהדק בקצוות..


3

להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל 150 – 160 מעלות. לטרוף ביצה ודבש להבריש את הרולדות, לפזר שומשום ולאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות. .


4

לקראת סוף האפיה להכין את הסירופ, לבשל את המים, סוכר ותמצית וניל כמה דקות כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש אותן בנדיבות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים