לשים במיקסר את הקמח, סוכר ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף חלמונים שמן בהדרגה ומים פושרים עד שמתקבל בצק חלק ורך. לשמן קערה להניח את הבצק להתפחה של שעה בערך..
2
לחלק את הבצק ל3 חלקים, לרדד למלבן, למרוח מילוי,כף מהמלית שהכנו וכף מהשוקולד למריחה ולגלגל, לחצות כל רולדה לאורכה ללפף לצמה ולהדק בקצוות..
3
להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל 150 – 160 מעלות. לטרוף ביצה ודבש להבריש את הרולדות, לפזר שומשום ולאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות. .
4
לקראת סוף האפיה להכין את הסירופ, לבשל את המים, סוכר ותמצית וניל כמה דקות כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש אותן בנדיבות..
1
לשים במיקסר את הקמח, סוכר ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף חלמונים שמן בהדרגה ומים פושרים עד שמתקבל בצק חלק ורך. לשמן קערה להניח את הבצק להתפחה של שעה בערך..
2
לחלק את הבצק ל3 חלקים, לרדד למלבן, למרוח מילוי,כף מהמלית שהכנו וכף מהשוקולד למריחה ולגלגל, לחצות כל רולדה לאורכה ללפף לצמה ולהדק בקצוות..
3
להתפיח בסביבות 40 דקות במקום חמים כשהן מכוסות. לחמם תנור ל 150 – 160 מעלות. לטרוף ביצה ודבש להבריש את הרולדות, לפזר שומשום ולאפות במשך 30 דקות או עד שהן זהובות. .
4
לקראת סוף האפיה להכין את הסירופ, לבשל את המים, סוכר ותמצית וניל כמה דקות כשהעוגות יוצאות מהתנור להבריש אותן בנדיבות..