לןגן

עוגת שכבות עם שוקולד ואגוזים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 07/10/2016 | 23:37
עוגת שכבות עם שוקולד ואגוזים

תקציר המתכון: טעים מאוד! עוגה מדהימה עוגת המחמאות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכבים לבסיס

מרכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. בין השכבות 200 גרם שוקולד מומס עם כפית שמן על בן מארי.

  2. הכנת הבסיס: לרפד תבנית מלבנית בינונית עם נייר אפיה. לעבד כל מרכבי הבסיס יחד ולחלק ל-2 להדק היטב חלק אחד לתבנית.

  3. להמיס את השוקולד. וליצוק על הבסיס.

  4. להדק את החלק השני של הבצק על השוקולד

  5. לשלוח לתנור שחומם ל- 180 מעלות אפיה בין 20 דקות ל- 1/2 שעה להזהבה ולבדוק.

  6. לקרם : להקציף את החלבונים ובהדרגה להוסיף את הסוכר. לקצף . להפסיק פעולת מיקסר ולהוסיף את אבקת נס הקפה. ולהמשיך להקציף היטב . להוסיף את האגוזים. להפסיק.

  7. לצפות את העוגה ושוב לשלוח לתנור אפיה בערך 1/4 שעה. להזהבה יפה לבדוק ולא לשרוף

  8. ממני אליכם בברכת גמר חתימה טובה