הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים את הדוידה: מנפים את הקמח לתוך קערה, מוסיפים את המלח, השמן, המים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
תולשים פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים בצורת לסאן אל עספור.
לשים במגש לייבוש.
מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים פפריקה, מעט מים ורסק עגבניות, עגבניה קצוצה, מלח ושארית המים.
מביאים לרתיחה, להוסיף את הדוידה ולבשל על להבה נמוכה כשעה.