לןגן

דוידה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 14:26
דוידה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הדוידה: מנפים את הקמח לתוך קערה, מוסיפים את המלח, השמן, המים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש

  2. תולשים פיסות קטנות ולמולל בין אצבעות כמו פתיתים בצורת לסאן אל עספור

  3. לשים במגש לייבוש

  4. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים פפריקה, מעט מים ורסק עגבניות, עגבניה קצוצה, מלח ושארית המים

  5. מביאים לרתיחה, להוסיף את הדוידה ולבשל על להבה נמוכה כשעה