ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: מרקים
- זמן הכנה: 20 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את כל הירקות לקוביות קטנות בינוניות.
לחמם מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל להוסיף שום..ודקה שתיים להוסיף את כל היקרות לערבב ולכסות במים לרתיחה.
עם הרתיחה להוסיף תבלינים כמו-כמון, פפריקה, כורכום (אפשרי אבקת מרק עוף) לתבל במלח לבשל עם אש נמוכה. לערבב ואם חסר מים להןסיף.
לאחר ריכוך הירקות להוסיף את האיטריות לערבב היטב ולבשל עוד כ 7-10 דק.הכנתי את המרק בקערית לחם הצורת שפן .תהנו הילה💖♨
את המתכון ללחם תוכלו לקחת מהספר
בקטגורית מאפים..
1
לקצוץ את כל הירקות לקוביות קטנות בינוניות.
לחמם מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל להוסיף שום..ודקה שתיים להוסיף את כל היקרות לערבב ולכסות במים לרתיחה.
עם הרתיחה להוסיף תבלינים כמו-כמון, פפריקה, כורכום (אפשרי אבקת מרק עוף) לתבל במלח לבשל עם אש נמוכה. לערבב ואם חסר מים להןסיף.
לאחר ריכוך הירקות להוסיף את האיטריות לערבב היטב ולבשל עוד כ 7-10 דק.הכנתי את המרק בקערית לחם הצורת שפן .תהנו הילה💖♨
את המתכון ללחם תוכלו לקחת מהספר
בקטגורית מאפים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים