תקציר המתכון: מרק ירקות עם אטריות -משגע וטעים♨
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקצוץ את כל הירקות לקוביות קטנות בינוניות. לחמם מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל להוסיף שום..ודקה שתיים להוסיף את כל היקרות לערבב ולכסות במים לרתיחה. עם הרתיחה להוסיף תבלינים כמו-כמון, פפריקה, כורכום (אפשרי אבקת מרק עוף) לתבל במלח לבשל עם אש נמוכה. לערבב ואם חסר מים להןסיף. לאחר ריכוך הירקות להוסיף את האיטריות לערבב היטב ולבשל עוד כ 7-10 דק.הכנתי את המרק בקערית לחם הצורת שפן .תהנו הילה💖♨ את המתכון ללחם תוכלו לקחת מהספר בקטגורית מאפים.