ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קופסא חומוס מסונן ושטוף אפשרי גם מהקפוא
-
-
-
-
1 כוס עדשים שהושרו במים רותחים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ בצל לטגן בשמן להוסיף את השום. ואת העגבניות..
-
2
לטגן מעט.. להוסיף את כל הירק.אפשרי להוסיף בכמות לפי טעמכם..
-
3
להוסיף תבלינים-מלח פלפל. אבקת מרק עןף ,כמון ,כורכום ופפריקה .או מה שאתם אוהבים.
-
4
להוסיף החומוס הגזר,לכבות עם המים.
-
5
להרתיח ולהנמיך להבה..
-
6
לבשל עד לריכוך..
-
7
להוסיף לקראת סוף הבישול את האיטריות.. לערבב היטב ולהוסיף כף או שתיים של קמח מעורבב עם מים על מנת להסמיך את המרק...
-
8
לבשל עוד מס דק'- לסחוט לימון..
-
9
למזוג ולהנות -באהבה הילה♥️.
1
לקצוץ בצל לטגן בשמן להוסיף את השום. ואת העגבניות..
2
לטגן מעט.. להוסיף את כל הירק.אפשרי להוסיף בכמות לפי טעמכם..
3
להוסיף תבלינים-מלח פלפל. אבקת מרק עןף ,כמון ,כורכום ופפריקה .או מה שאתם אוהבים.
4
להוסיף החומוס הגזר,לכבות עם המים.
5
להרתיח ולהנמיך להבה..
6
לבשל עד לריכוך..
7
להוסיף לקראת סוף הבישול את האיטריות.. לערבב היטב ולהוסיף כף או שתיים של קמח מעורבב עם מים על מנת להסמיך את המרק...
8
לבשל עוד מס דק'- לסחוט לימון..
9
למזוג ולהנות -באהבה הילה♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים